dijous, 10 d’abril del 2014

P4: Redimensió de particions

1. Arranca els pcs amb el GParted i deixa solament la partició de sistema de 100 MB i el disc C de Windows 7. Fes una captura de pantalla



2. Redimensiona la partició de Windows i augmenta-la en 3 GB. Fes una captura de pantalla.



3. Explica els problemes que hem tingut.

Quan hem instal·lat el Windows 7 damunt de Ubuntu, hem eliminat el GRUB d'Ubuntu i s'ha posat el  BCD de Windows. (Creant-se el corresponent "Espai reservat" per al BCD de Windows, el qual ocupa 100MB)

Quan hem eliminat Ubuntu, hem reparat l'arrancada de Windows 7. Quan hem volgut tornar a ajuntar l'espai no assignat a la partició de Windows 7, no ens deixava, perquè estava en mig la partició del BCD, impedint que poguéssim augmentar la partició de Windows 7. Hem provat amb el GParted moure-la de lloc, però, aquest no en ho permetia.   Després hem provat amb el programa "EasyUS Partition Master Home" i amb aquest, hem descobert que augmentant la grandària de la partició del BCD i després reduint-la o canviant-la de lloc, hem aconseguit augmentar la grandària de C:. Això ha estat perquè hem agafat a la partició del BCD tot l'espai sense utilitzar, i seguidament, reduint-la a 100MB. Una vegada fet, ja podíem augmentar la grandària de C:.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada